Els primers passos de l'escriptor

2018-12-11

Escriure és un art que necessita imaginació, intuïció i talent, però també una bona tècnica. En aquest curs, a través de teoria però també de molta pràctica, desgranarem els principals recursos que tenim a l’abast per tal de posar fil a l’agulla a la nostra capacitat narrativa. Què volem dir? Com ho mostrem? Quin és el millor narrador per a cada història? Com podem arrodonir una idea? Aquestes i d’altres preguntes obtindran resposta en aquest taller de vuit sessions.
El taller es basarà en sessions teoriques que incorporaran tot un seguit d’exemples pràctics i d’exercicis per treballar a classe per tal de fomentar l’assoliment dels continguts i la participació dels alumnes. La voluntat, doncs, és que les classes siguin dinàmiques i bidireccionals. També s’encarregaran alguns exercicis a casa, de petita extensió, però claus per tal de poder assentar els coneixements explicats durant les sessions.
La professora, Anna Pascual Vall, és una de les veteranes de l’Obrador d’històries i reclamen el seu saber fer molts centres cívics. Ha publicat diverses col•laboracions en reculls de contes, l’última la podeu trobar forma part de “A l’ombra del Boccaccio. Catorze relats eròtics” i és a punt de publicar la seva primera novel•la.   
Es farà una sessió de 2 hores cada setmana de 18:30 a 20:30. El taller es desenvoluparà en 10 sessions. al llarg d'un trimestre. Inici del curs dimecres 6 de febrer.
El preu del taller és de 200€
Els grups seran de 6-8 persones aproximadament.

Inscripcions:
escriu-nos a obradordhistories@gmail.com

Saber més

Tothom et recordarà de l'Andreu Martín

2018-08-28
Un l’Atemptat a les Rambles de Barcelona, unes eleccions determinants pel futur del país, un l’inspector  mort, una vocalista encisadora, i algunes cosa més reunides sota la ploma i l’enginy d’un escriptor magistral  de novel•la negra.
Tot això és el que trobareu el dijous 14 de març a les 18:45 a la sala A del Centre cívic de la Casa Golferichs Gran Via de les Corts catalanes, 491 
No us podeu perdre sentir a l’Andreu Martín parlar de la seva última novel•la

Comentem la pel·lícula ROMA

2018-06-26
Has vist ROMA?
Vina a comentar-la amb nosaltres a l’Imago Circulus el Dilluns 25 de Març a les 18:30.
Ens trobem a VIDEOINSTANT al carrer Viladomat 239
Preu 5 € el preu del berenar està inclòs
Saber més

Capbussa't en l'escriptura!

2018-09-24
No t'ho miris més des de la riba. Ha arribat l'hora de fer el salt. Ha arribat el moment de capbussar-se en l'escriptura!
Digues el que t’agradaria fer i nosaltres et muntem el curs a mida.
Allà on et convingui més, en un bar, a la feina, en una biblioteca, a la nostra seu...
Escull entre la oferta que tenim i escriu-nos a obradordhistories@gmail.com
I t’informarem.
Si sou un grup de tres, tens l’entrada reservada en aquesta piscina de lletres.
Saber més