L'art d'escriure un conte breu

2018-03-27
Encara sou a temps d'inscriure-us al taller que us ajudarà a aprofundir en les tècniques narratives i a agafar pols escrivint els vostres contes i projectes literaris. Suma't el diamarts que et vagi bé d'abril a la nova edició de L'art d'escriure un conte breu amb Laura Gomara.

Es confirma la presència de la Mercè Rodoreda, l’Ernest Hemingway, el Sergi Pàmies, el Roald Dahl i la Clarice Lispector, entre d'altres.

Inscripcions obertes

Taller: L'art d'escriure un conte breu (20 h)
Preu: 180 €* - Descompte de 10 % amb el carnet de Biblioteques de Barcelona / Socis: 165 €
Dia: dimarts
Horari: de 18:30 a 20:30 h

Vols i dols?
Abans d'apuntar-t'hi, fes-ne un tast. Vine a fer una sessió (20 euros) i acaba de decidir-te.
Saber més

Comentem "La forma del agua"

2018-03-27
Aprofitem que l'abril és mes de pluges per analitzar una pel·lícula força humida, "La forma del agua" de Guillermo del Toro. Si l'has vista, vine a comentar-la amb nosaltres a l'Imago circulus. Com sempre, berenarem.

Dia: dilluns, 9 d'abril
Hora: 18:30 h
Preu: 5 euros / Socis: gratuït (inclou berenar)
Saber més

Tast d'escriptura: preguntes per millorar la nostra novel·la

2018-03-27
Estàs escrivint una novel·la? Ja has enllestit la primera versió? Ha arribat l'hora de comprovar si has aixecat un text sòlid i com pots millorar-lo encara més. En aquesta sessió t'ajudarem a identificar i resoldre els "problemes" que sovint sorgeixen i buscarem pautes per fer una relectura de l'escrit que et serveixi per millorar-lo encara més. Perquè revisar un text és gairebé tan important com començar-lo a escriure. 

Tast d'escriptura: preguntes per millorar la nostra novel·la
Dia: dilluns, 16 d'abril
Hora: 18:30 h
Preu: 15 euros / Socis: 5 euros

Serà un Sant Jordi llegendari

2018-04-20
Perquè els dracs, les princeses i els cavallers no es despistin, l’Obrador d’històries tornarà a plantar la seva parada de Sant Jordi a la Rambla Catalunya, 137 (a tocar de la girafa que és a tocar de la Diagonal). Durant tot el dia, autors i autores seran amb nosaltres signant els seus llibres (fins ara no ens hem trobat mai ningú signant el d’algú altre). Esperem que vingueu a visitar-nos. Com que som previsors, tindrem una carpa ben xula tant per si plou com si fa sol i aigua pels dracs que ens arribin amb la boca seca.

Recordeu que, per la diada de Sant Jordi, l’Obrador d’històries es converteix en llibreria i que les novel·les venudes ens ajuden a finançar part de les activitats que oferim durant tot l’any.