VI Premi Literari de Narrativa Breu

2018-06-26
A partir dels cinc anys, ja es comparteix en tradició. Per tant, torna el tradicional Premi Literari de Narrativa Breu: Història i memòria de l'Esquerra de l'Eixample.
Tens temps fins al 15 de setembre per enviar el teu relat a obradordhis
Saber més

MONOGRÀFIC: aprenem de J.D. Salinger

2018-06-18
A Llegim entre línies, aprenem dels grans mestres, Anna Pascual ens farà un dels seus estudis a fons del clàssic de J.D. Salinger "El guardià en el camp de sègol". Apunta't a l'últim monogràfic del curs. 

Dia: dijous, 28 de juny
Hora: 18:45 h
Preu: 15 euros / Socis: 5 euros

TALLER DE SETEMBRE: Com escriure literatura d'humor 2

2018-06-26
A l’Obrador d’històries hem decidit fer un nou curs de “Com escriure literatura d’humor” perquè ens hem adonat que tota la historia universal de la literatura humorística escrita en forma de relats, novel·les, novel·les gràfiques, microcontes, tires
còmiques, autoficcions, sàtira política, blogs d’internet o llibres de monòlegs, d’autors catalans, espanyols i universals, actuals i de tots els temps, no es pot ensenyar en només 8 hores. El temps exacte és 16 hores. Ho havíem calculat malament.

Per això, farem la segona part d’aquest curs afegint-hi, als ja habituals com Pere Calders, Woody Allen o El Mundo Today, autors com Tom Sharpe, Eduardo Mendoza, Hasek, Foster Wallace, Perelman, Roberto Fontanarrosa, Andy Riley o Òscar Dalmau.
Una tria amb l’objectiu de mostrar i treballar les tècniques de la literatura d’humor des de diversos gèneres i punts de vista.

Important: per fer aquest curs, no cal haver fet l’anterior. Com per veure les temporades de Black Mirror. 

Com escriure literatura d'humor (2)
Dies: 19 i 26 de setembre i 3 i 10 d'octubre 
Horari: 18:30 a 20:30 h
Preu: 75 euros / Socis: 65 euros
Saber més

Llança't a escriure!

2018-06-26
Aquest estiu pren el sol, banya't al mar, llegeix i, sobretot, comença a comptar els dies que falten per començar Els primers passos del narrador, el taller que et farà gaudir de l'escriptura
Cada dimarts, a partir del 25 de setembre, de 18:30 a 21 h, ens trobarem per conèixer les tècniques narratives.
Ha arribat el moment de llançar-se a escriure!

Avisa'ns a obradordhistories@gmail.com i et reservarem una cadira.
Saber més