INGENIUM Del personatge a la història

Preu 220 €/ Trimestre

Els objectius del taller són: divertir-se, aprendre a construir personatges el més humans possibles, aprofundir en la naturalesa humana, i exercitar l'empatia, el treball en equip, la capacitat de comunicació (oral i escrita), la creativitat i l'expressió.

 

FASE I: EL PERSONATGE (15h)
A través de preguntes i respostes, de l'observació i la conversa entre tots els participants del taller, farem néixer els diversos membres d'una colla d'amics.
Una mostra del que es podria sentir a l'aula:

  • Com vesteix en Xavi? Perquè sempre porta roba de marca?  Quina música li  agrada?...
  • Qui són els pares de la Cèlia? S'assembla a algun d'ells? Li agrada assemblar-s'hi?  Perquè?...
  • Jo tenia un amic que em recorda al Xavi i quan no sabia què dir es tocava la cella  amb el polze. Semblava molt segur de sí mateix però no ho era.
  • Doncs jo conec un que quan es sent insegur es posa a riure, així, sense venir a  tomb. El Xavi podria fer això no? I a la Cèlia li pot agradar en principi però  odiar-ho quan se'n desenamori.
  • etc.

Per aprendre del grans repassarem personatges de la  literatura, el cinema o la televisió i reflexionarem sobre el seu èxit, la seva grandesa i les seves febleses.

Les sessions seran de 1,5/ 2 hores cada setmana. La fase 1 del taller es desenvoluparà en 10 sessions al llarg d'un trimestre. El preu és de 170€ trimestrals. Els grups seran d'entre 6 i 8 persones.

 

FASE II: LA HISTÒRIA (20h)
Els personatges sorgits de la Fase I seran, en aquesta segona fase del taller, els protagonistes de petites històries. Cada participant del taller adoptarà com a protagonista un dels personatges  i escriurà la seva pròpia història. En funció dels interessos del grup s'escriurà en forma de narració, text dramàtic o guió de cinema. (Si hi ha prou gent es faran dos grups diferents: narrativa, cinema).

Les sessions seran de 2 hores cada setmana. La fase 2 del taller es desenvoluparà en 10 sessions al llarg d'un trimestre. El preu  és de 220€ trimestrals. Els grups seran d'entre 6 i 8 persones.

Pendent de programar
 
Inscripcions:
escriu-nos a info@obradordhistories.cat  o vine a c/ Calàbria, 199 - local 2 o truca al 931620467